PREMIER KLUB

Učlani se i iskoristi brojne pogodnosti

Još niste postali član Premier kluba? Ni sada nije kasno. Učlanite se preko naše internetske stranice ili u najbližoj poslovnici te iskoristite brojne pogodnosti, kao što su:

Internet klađenje;
Bingo i utrke pasa putem interneta;
Klađenje uživo;
Klađenje preko mobilne aplikacije;
Mogućnost svakodnevnog sudjelovanja u izvlačenju Jackpota;
Prijevremena isplata dobitka;
Isplata dobitka izgubljenog (zagubljenog) tiketa;
– Slanje novca između članskih brojeva;
– TV prijenos utakmica preko računa;
itd.

Učlanjenje je potpuno besplatno, traje svega par minuta i donosi Vam brojne prednosti.

Ako se učlanjujete u poslovnici, odmah prilikom učlanjenja dobit ćete članski broj u Premier klubu, a članska kartica će u Vašu matičnu poslovnicu biti dostavljena u roku od mjesec dana. Do tada se umjesto nje možete koristiti osobnom iskaznicom. Prilikom učlanjenja dobit ćete i aktivacijski kod, nakon čega sve što Vam preostaje za registraciju Internet računa je posjet našoj web stranici, ulazak u izbornik ”aktivacija računa” te postavljanje osobnih podataka i igra može početi.

Ako se učlanjujete putem naše internetske stranice, odmah ćete dobiti članski broj, a aktivacijski kod u roku od nekoliko sekundi će biti poslan na Vašu e-mail adresu, nakon čega sve što Vam preostaje na kliknuti na AKTIVACIJA RAČUNA i unijeti Vaše osobne podatke.

Za pomoć pri učlanjenju u Premier klub ili pri aktivaciji računa za Internet klađenje obratite nam se na 063/994-603, na našoj Facebook stranici ili na mail podrska@premier-kladionica.com.