PREMIER KLUB

Registriraj se i iskoristi brojne pogodnosti

Još niste postali član Premier kluba? Ni sada nije kasno. Registrirajte se preko naše internetske stranice ili mobilne aplikacije te iskoristite brojne pogodnosti, kao što su:

Internet klađenje;
Bingo i utrke pasa putem interneta;
– Online casino igre (poker, slotovi, ruleti);

Klađenje uživo;
Klađenje preko mobilne aplikacije;
Mogućnost svakodnevnog sudjelovanja u izvlačenju Jackpota;
Prijevremena isplata dobitka;
Isplata dobitka izgubljenog (zagubljenog) tiketa;
– Slanje novca između članskih brojeva;
– TV prijenos utakmica preko računa;
itd.

Registracija je potpuno besplatna, traje svega par minuta i donosi Vam brojne prednosti.

Kod registracije, morat ćete unijeti Vaše ispravne osobne podatke, poslati nam slike Vašeg osobnog dokumenta (osobne/lične karte ili putovnice/pasoša), odmah ćete dobiti članski broj, a aktivacijski kod u roku od nekoliko sekundi će biti poslan na Vašu e-mail adresu, nakon čega sve što Vam preostaje na kliknuti na AKTIVACIJA RAČUNA i unijeti Vaše osobne podatke.

Svi Vaši podaci koje unesete moraju biti ispravni i odgovarati osobnom dokumentu. Nakon toga naš tim će pregledati Vaš zahtjev za učlanjenje i ako su svi podaci ispravno popunjeni, odobriti Vaše članstvo. Ako je nešto potrebno dodatno ispraviti, pri prvoj sljedećoj prijavi na račun dobit ćete poruku s opisom potrebne ispravke.

Za pomoć pri registraciji u Premier klub ili pri aktivaciji računa za Internet klađenje obratite nam se na 063/994-603, na našoj Facebook stranici ili na mail [email protected]