IOS MOBILNA APLIKACIJA

Novo u ponudi Premier kladionice!

Nakon što je Android mobilna aplikacija Premier kladionice u trenutku osvojila korisnike i postala najpopularniji alat za mobilno klađenje u Bosni i Hercegovini, Premier kladionica sada u pogon pušta i mobilnu aplikaciju za iOS uređaje.

Korisnici iPhonea bit će oduševljeni jer od danas na Appleovom App Storeu pretragom PREMIER SPORT KLADIONICA mogu pronaći i besplatno preuzeti mobilnu aplikaciju najveće i najpopularnije kladionice u zemlji.

Ono što je važno napomenuti je da je iOS aplikacija Premier kladionice dostupna samo na App Storeu Hrvatske, jer Apple još nema App Store za Bosnu i Hercegovinu. Stoga, ukoliko Vaša pretraga za Premier kladionicom na App Storeu ne daje rezultate, to znači da niste na hrvatskom App Storeu.

Da biste instalirali aplikaciju, idite u POSTAVKE, zatim na “iTunes i App Store”, kliknite na svoj Apple ID i promijenite zemlju/regiju iz BiH u Hrvatska. Nakon toga bit će Vam omogućena instalacija mobilne aplikacije, poslije čega možete vratiti postavke regije Apple ID-a ukoliko želite.

Putem iOS mobilne aplikacije Premier kladionice moći ćete koristiti mnogobrojne usluge Premier kladionice, sportskog klađenja, klađenja uživo, gledanja TV prijenosa utakmica, transfera novca između članskih brojeva, nadopune računa putem Kliker i X bonova,itd.

Preuzmite mobilnu aplikaciju Premier kladionice i osjetite sve čari mobilnog klađenja uz najbolju kladionicu u BiH.

Naravno, očekujemo Vaše prijedloge, sugestije i konstruktivne kritike o aplikaciji, kako bismo je dodatno unaprijedili i prilagodili Vašim potrebama.

Link za preuzimanje aplikacije: https://itunes.apple.com/hr/app/premier-kladionica/id1382574337?mt=8

Kladimo se da smo najbolji!
Premier sportska kladionica.

(Napomena: Zbog Appleovih restrikcija, aplikacija se može koristiti isključivo na području BiH.)