OBAVIJEST

Početak korištenja sefova s vremenskom odgodom otvaranja!

Poštovani igrači,

obavještavamo Vas kako od danas Premier kladionica počinje koristiti sefove s vremenskom odgodom otvaranja od 10 minuta!

Kao i mnogo puta do sada Premier kladionica ide ispred konkurencije te prateći trendove na svjetskom tržištu postavlja standarde na domaćem. Prva smo kladionica u BiH koja je na svoja uplatno/isplatna mjesta postavila sefove s vremenskom odgodom otvaranja.

Ova velika investicija na preko 650 uplatno/isplatnih mjesta rezultat je nastojanja Premier kladionice da stvori sigurnije radno okruženje za svoje radnike, kao i sigurnije okruženje za igru našim igračima.

Stoga Vas molimo za razumijevanje ukoliko kod isplate značajnijeg dobitka budete morali pričekati 10 minuta na otvaranje sefa kako biste bili isplaćeni.

Ono što je Vama kratko čekanje na otvaranje sefa za isplatu pošteno zarađenog dobitka, potencijalnom pljačkašu u žurbi, koji bi mogao ugroziti Vas i našu djelatnicu, cijela je vječnost, što će ga spriječiti čak i u namjeri da pokuša pljačku.

Stoga Vas još jednom molimo za strpljenje i razumijevanje. Iako izreka kaže “vrijeme je novac”, sigurnost Vas i naših radnica – nema cijenu!

Kladimo se da smo najbolji!