SIMULACIJE NOGOMETA

Kladi se na simulaciju utakmica najjačih nogometnih liga

Kladi se na simulaciju utakmica najjačih nogometnih liga

Koronavirus možda jeste zaustavio sportska natjecanja diljem svijeta, ali ne može zaustaviti Premier kladionicu da uz pomoć suvremene tehnologije svojim igračima omogući klađenje na najjače nogometne lige na svijetu.

Tako se u ponudi Premier kladionice možete kladiti na simulaciju engleske Premier lige, njemačke Bundeslige, španjolske La lige, francuske Ligue 1, talijanske Serije A, portugalske Primeira lige, i još mnogih drugih liga.

Dakle, kladite se na utakmice koje su se trebale igrati po stvarnom kalendaru, samo što će finalni rezultat tih utakmica sada biti simuliran, iz baze od 50.000 kroz godine prikupljenih statistika raznih utakmica i liga.

Tako se npr. možete kladiti na utakmicu Barcelone i Atletico Madrida koja se trebala igrati 26.04., a za rezultat i tijek tog događaja simulira se neka utakmica od prije nekoliko godina, npr. utakmica Intera i Lazija iz talijanske Serije A.

Vaše omiljene specijalne igre na golove, kartone, kornere, razdoblja, itd. također su zastupljene, a za one kladioničare koji vole još dinamičniju igru, nogometna simulacija dostupna je i na klađenju UŽIVO.

Sve je, dakle, kao i obično, samo što je u pitanju simulacija. Neymarova omiljena igra. Zaigrajte je i Vi s Premierom.