ISPLATA DOBITAKA OSTVARENIH U POSLOVNICAMA U KS I ZDK

Obavijest o isplati dobitaka u poslovnicama Kantona Sarajevo i Zeničko-dobojskog kantona!

Poštovani igrači, obzirom da su poslovnice zatvorene u Kantonu Sarajevo i Zeničko-dobojskom kantonu, a svjesni smo da je u ovim trenutcima novac svima potreban, odlučili smo Vam omogućiti isplatu dobitnih listića uplaćenih prije zatvaranja poslovnica a koje do sada niste bili u prilici isplatiti zbog zabrane rada.

Zbog smanjenja ljudskog kontakta i smanjenja rizika od širenja virusa, na ovaj način se mogu isplatiti samo dobitci od 100 KM i naviše. Svi dobitci ispod 100 KM će moći biti isplaćeni na redovan način nakon što se poslovnice ponovno otvore.

Za isplatu dobitka, potrebno je da pozovete našeg regionalnog voditelja, kažete koji listić ili listiće isplaćujete te dogovorom utvrdite dan, vrijeme uplate, poslovnicu uplate, broj listića i kod za isplatu listića te nakon provedene procedure dogovorite se za mjesto isplate dobitka. Prilikom isplate igrač voditelju mora uručiti originalni i neoštećeni listić. Nakon što voditelj utvrdi ispravnost istog, igraču će biti uručen novac, a voditelj preuzima listić(e).

Za dogovor oko isplate dobitaka molimo pozovite jedan od sljedećih brojeva:

063 994 450 Mensur – Sarajevo;
063 994 303 Belmir – Olovo, Doboj Istok;
063 994 627 Draženko – Tešanj, Jelah, Usora;
063 994 595 Ismet – Zenica, Visoko, Kakanj, Zavidovići, Žepče, Maglaj, Breza, Vareš

Molimo da kod sastanka s voditeljom obavezno poštujete epidemiološke mjere zaštite (zaštitna maska) kako bi obostrane rizike sveli na minimum.

Svi igrači koji ne isplate dobitke na ovaj način, moći će ih isplatiti po redovnoj proceduri nakon otvaranja poslovnica.

Kladimo se da smo najbolji!