NASTAVLJAMO DIJELITI 20.000 TRENIRKI IGRAČIMA

Sudjeluj i osvoji sjajnu Premier trenirku!

Do sada smo ih podijelili više od 3.000 a za vrijeme Europskog prvenstva pojačavamo tempo.

SPORTSKO KLAĐENJE – Za vrijeme trajanja Europskog prvenstva svaki dan izvlačimo 70 dobitnika slučajnim odabirom od igrača koji su preko članskog broja odigrali barem jedan listić sportskog klađenja, bilo u poslovnici bilo na internetu. Nakon dobitka poklona igrač se mora javiti Premier kladionici (Facebook stranica, Instagram, tel: 063 433 645, e-mail: [email protected]) i ostaviti podatke za isporuku trenirke.

NAGRADNA IGRA „Pogodi rezultat“ – Za vrijeme trajanja Europskog prvenstva svaki dan kada se igraju utakmice Eura izvlačimo 30 dobitnika slučajnim odabirom od igrača koji na Facebook stranici pogode točan rezultat utakmice u nagradnoj igri. Nakon dobitka poklona igrač se mora javiti Premier kladionici u inbox Facebook stranice i ostaviti podatke za isporuku trenirke.

IGRAČI BINGA I UTRKA PASA U POSLOVNICAMA – Svaki igrač koji ostvari dobitak od 300,00 KM ili više na Bingu ili Utrkama pasa (Jackpotovi se ne uzimaju u obzir) automatski je dobitnik trenirke. Pod pojmom dobitak misli se na ukupni dobitak, a ne na isplatu, kako bi što veći broj igrača ostvario pravo na trenirku. Dakle, ako ste dobili 300 KM i nakon plaćenog poreza (10% = 30 KM) isplata vam je 270 KM, i vi ste ostvarili pravo na trenirku.

Sve što igrač treba je za pultom kod preuzimanja novca ostaviti podatke (ime i prezime, broj telefona i konfekcijski broj (S, M, L, XL, XXL, XXXL).

Svim dobitnicima trenirke će biti dostavljene u poslovnice.

Isti igrač ima mogućnost više puta dobiti trenirku.

Pratite nas, kladite se u najboljoj kladionici i osvojite vrijedne poklone.

Kladimo se da smo najbolji!