Kladi se na utrke pasa i utrke konja UŽIVO

Doživite čari premium zabave za kladioničare diljem svijeta

Klađenje na stvarne utrke konja i utrke pasa stvar je tradicije i prestiža u Velikoj Britaniji, gdje uživaju enormnu popularnost. Navedimo primjer utrke konja u Cheltenhamu, koju posjeti više od 60.000 gledatelja u jednom danu te se zaprimi više od 300 milijuna funti oklada.

Popularnost ovih utrka proširila se i svuda po svijetu. Recimo, pobjednik Kentucky Derbyja u SAD-u osvaja 1,5 milijuna funti, dok na popularnoj utrci u Dubaiju pobjednik osvaja nevjerojatnih 9,8 milijuna funti.

Svijet čuvenih utrka konja i pasa u Bosnu i Hercegovinu u suradnji s uglednom kompanijom SIS iz Velike Britanije donosi vam Premier kladionica. Članovima najveće kladionice u BiH bit će dostupno više od 37.000 stvarnih utrka konja i više od 37.000 stvarnih utrka pasa svake godine, na 170 hipodroma i trkališta diljem svijeta.

Uz direktan prijenos utrka iz Ujedinjenoj Kraljevstva, Irske, Meksika, SAD-a, Čilea, Australije, Njemačke, Meksika, Urugvaja, Španjolske, Italije, Argentine i Paname, kladite se i gledajte utrke direktno na svom Premier računu.

Kladite se na pobjedu, plasman (među prva dva, među prva tri), poredak 1-2 i poredak 1-3 te doživite čari premium zabave za kladioničare diljem svijeta.
Utrkama konja i pasa možete pristupiti klikom na stranicu UTRKE.

Kladimo se da smo najbolji!