Jackpot je dnevna nagrada Premier sportske kladionice koju su u prilici osvojiti svi članovi Premier kluba koji su tog dana uplatili barem jedan listić, bilo u poslovnici s naznačenim članskim brojem ili putem internet klađenja ili mobilne aplikacije.

Svake večeri slučajnim odabirom izvlačimo do 20 dobitnika Jackpota, a iznos Jackpota ovisi o visini ukupnog nagradnog fonda. Ukoliko je ukupni nagradni fond do 2000 KM, određeni broj igrača dobit će po 100 KM. Maksimalan broj dnevnih dobitnika je 20, pa ukoliko ukupni nagradni fond bude preko 2000 KM, 20 igrača će osvojiti iznos veći od 100 KM.

Sljedeća tablica prikazuje model obračunavanja dnevne Jackpot nagrade:

 

Napominjemo kako su Jackpot u prilici osvojiti svi igrači koji su učlanjeni u Premier klub i tog dana uplate barem jedan tiket, bilo u poslovnici s naznačenim članskim brojem, bilo putem internetskog klađenja ili mobilne aplikacije.

Učlaniti se u Premier klub mogu svi punoljetni građani Bosne i Hercegovine. Učlanjenje je moguće izvršiti u svakoj od 650 poslovnica Premier kladionice ili putem naše web stranice (www.premier-kladionica.com) i mobilne aplikacije (mobile.premier-kladionica.com).

Postanite i Vi dio naše velike zajednice i osjetite sve pogodnosti igranja u najboljoj sportskoj kladionici u BiH.

Kladimo se da smo najbolji.

Premier sportska kladionica